enamel signs – plaques emaillee – Emaille Schilder – emaille borden
contact direct: +31-(0)622444742

Pers

Emaigro en de pers

Emaigro heeft een passief beleid als het om de pers gaat. De waarde van het woord “persbericht” is flink aan inflatie onderhevig. Vooral omdat het meer misbruikt wordt om makkelijk reclame te maken en een hogere positie in de zoekmachines te verkrijgen, dan om mensen daadwerkelijk te informeren.

Wij willen Uw tijd niet onnodig verdoen. Een persbericht versturen we alleen als er echt iets te melden is. U zult hieronder dan ook een kopie daarvan vinden in PDF formaat.

Wel zijn we zo vrij geweest om hieronder wat extra informatie over ons te vermelden.

 

Emaigro behoort bij een categorie bedrijven die al meteen vanaf de opstartfase een niet alledaagse manier van werken had.

In het begin werd deze manier van werken door velen nog gekwalificeerd als “slecht ondernemerschap”. Letterlijk. Door ervaren ondernemers, en zelfs door adviseurs van verschillende banken.

We zouden bijna gaan twijfelen…

Maar het kan in een paar jaar heel snel gaan. De manier waarop enkele organisaties waaronder Emaigro al langer werken en denken wordt anno nu door bijna iedereen toegepast. En wel onder de nu populaire termen “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”, “Dropshipping” en “Lean”…

Motto en filosofie

Ons motto “Zo kan het ook !” passen we toe bij alles wat we doen, en bedenken. Niet vanwege een streven om een voorloper of om ‘anders’ te willen zijn. Wel omdat het gewoon vanzelf gaat.

Een motto/mission statement is leuk en aardig, maar kan snel vervagen bij gebrek aan oprechtheid. Het gaat erom dat je dingen uit jezelf doet, uit idealisme. En niet omdat andere bedrijven het ook doen en je bang bent om de concurrentieslag te verliezen als je niet meedoet.

Het hebben van een site is als bedrijf eigenlijk een noodzaak. Maar alleen plaatjes en tekst geven U hooguit een gevoel. Geen enkele garantie over hoe een bedrijf echt werkt en denkt.

Het gaat erom met wie U te maken heeft.

Een bedrijf zou altijd meer moeten zijn dan alleen haar producten of diensten. Het bedrijf is de mensen. De mensen zijn het bedrijf.

Over MVO hebben we op deze site een aparte pagina gewijd. U bent altijd welkom om meer te weten te komen over ons en onze achtergrond. En wellicht ook over hoe wij de toekomst zien.
Want er is nog meer.