enamel signs – plaques emaillee – Emaille Schilder – emaille borden
contact direct: +31-(0)622444742

Over Ons

Over Emaigro

Bijna alle relaties van het eerste uur werken nog steeds tot volle tevredenheid samen met ons. Al heel wat jaren. Emaigro denkt alleen maar aan de lange termijn. Dat hebben we in ons achterhoofd. Bij alles wat we doen, en bedenken.

Steeds meer mensen, bedrijven en (overheids)instanties weten de weg naar Emaigro te vinden.
En vaak niet voor de eerste keer.
Waarom eigenlijk?

1. Samenwerken met Emaigro is zeer winstgevend / kostenbesparend

Lage overheadkosten en een efficiënte manier van werken en produceren. Hierdoor is Emaigro in staat om haar producten aan te bieden tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding in heel Europa. Geen bonussysteem, maar altijd een fatsoenlijke marge voor dealers en de aller-scherpste prijs voor de eindverbruiker/particulier.

2. Wij houden alles zo simpel mogelijk

Hiermee bespaart u uzelf -en mogelijk ook uw klanten- een hoop geld en tijd.

3. Samenwerken met Emaigro is zeer laagdrempelig

Geen grote startorders nodig om dealer te mogen worden (of te mogen blijven).  U bepaalt zelf wat voor U interessant is. Voor standaardartikelen geen minimale afname, alles is per stuk bestelbaar. Zelfs de allerkleinste bordjes!

4. U heeft met Emaigro een bijzonder flexibele leverancier

Emaigro voelt zich nergens te veel voor en staat niet boven, maar tussen (en achter!) haar klanten. We denken graag mee met u. Exclusiviteit in uw omgeving is vaak bespreekbaar.

5. U kunt ons altijd bereiken

Dus ook telefonisch. En ook in de avond (tot maar liefst 23.00 uur) en het hele weekend.

6. U vindt bij ons een ruim assortiment

dat zich (in samenwerking met U) voordurend uitbreid. En toch blijft het overzichtelijk!
Uiteraard kunt U bij ons ook terecht voor projecten en producten op maat.

7. Een partner die werkt volgens de richtlijnen van het MVO

Meer informatie over MVO vindt U in de kolom rechts hiernaast.

8. U kunt profiteren van een jarenlange ervaring

al sinds 1999, in zowel productie als distributie, door heel Europa.

9. Een tijdloos product dat toch altijd ‘bij de tijd’ is

Een goede presentatie betekent een gegarandeerd succes. Al jaren, en nog vele jaren!

10. Verregaande betrokkenheid bij onze klanten

behalve informatie over onze producten, zijn we altijd graag bereid om uw advies te geven omtrent algemene zaken die te maken hebben met uw bedrijf of organisatie. Kosteloos uiteraard, want we willen dat het u goed gaat. Aarzelt u ook bij algemene vragen niet om contact op te nemen. Doe uw voordeel met ons netwerk en onze ervaring!

Eigenlijk beschouwen we alle bovenstaande punten niet als sterke punten, maar als normale zaken die bij iedere leverancier vanzelfsprekend zouden moeten zijn.

Dat onze verzendkosten laag zijn, we een hoge uitleveringsgraad hebben en er bijna nooit vooruitbetaling nodig is, dat zijn dingen die we al helemaal ‘gewoon‘ vinden.

Want ons motto is (en blijft):

“ Zo kan het ook!  ”

Emaigro en MVO

Voor de mensen die de afkorting ‘MVO’ nog niets zegt, het staat voor:

“Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”. Oftewel: niet alleen gericht zijn op winst maken, maar ook op Mens en Milieu.
Emaigro is van mening dat er met MVO geen sprake is van een kortdurende trend of hype.
Wij zijn er van overtuigd dat MVO iets is waar je als organisatie langzaam aan niet meer onderuit kunt. Het levert uiteindelijk meer baten dan lasten op.

Als relatie van Emaigro levert U automatisch een bijdrage aan MVO. Want door met Emaigro samen te werken kunnen wij blijven groeien en daarmee ook verdere stappen zetten in het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Emaigro is wat betreft MVO op 3 terreinen actief:

1.     Milieu en duurzaamheid
Emaille is in tegenstelling tot borden en platen van veel andere materialen volledig afbreekbaar. Ook gaat emaille aanzienlijk langer mee als borden en platen van veel andere materialen. Je hoeft een emaille bord maar één keer aan te schaffen. Dat maakt emaille zeer duurzaam.
Hoewel ons emaille nog op de ambachtelijke wijze in de oven gebakken wordt zoals vroeger, is het productieproces veel milieuvriendelijker geworden dan het vroeger was. Dit is onder andere mogelijk geworden door het kiezen van de juiste materialen en moderniseren van het productieproces.
Borden die niet perfect zijn gelukt, kunnen vaak worden hergebruikt. Ze kunnen opnieuw geëmailleerd worden zonder dat dit te zien is. Hierdoor is er minder verspilling en minder uitval. De staalplaten die de basis vormen voor onze emaille producten worden zo goed benut dat er niets van overblijft. We hoeven daardoor nooit iets weg te gooien. Verdere details zijn ons ‘keukengeheim’.
Op termijn zullen wij zelfs nog een stap verder gaan door te gaan werken volgens ISO 14000 milieunormen. Een unicum in ons vakgebied. Ook op andere gebieden is Emaigro zeer milieubewust. Zo denken we ook aan het milieu bij de aanschaf van o.a. kantoorartikelen, en worden onze emaille borden grotendeels verpakt en verstuurd in gebruikt karton dat afkomstig is van o.a. een grote overheidsinstantie.

2. Sociaal-Maatschappelijk
De oprichters en eigenaren van Emaigro hebben in hun eigen omgeving gezien hoe het is om je in een minder gunstige positie te bevinden. Hoe het is om op de arbeidsmarkt te moeten vechten tegen vooroordelen. Zij willen dit anders doen. Bij de selectie van hulpkrachten en de inkoop van enkele diensten gaat onze voorkeur altijd eerst uit naar mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ook toekomstige vaste medewerkers zullen hierop geselecteerd gaan worden.

3. Armoedebestrijding
Op onze productielijn in Roemenië werken mensen die uit zeer armoedige omstandigheden komen. Ze verdienen met hun baan nu een goed inkomen in vergelijking met heel veel van hun mede-landgenoten. Want hoewel Roemenië sinds enige tijd lid is van de Europese Unie, is de armoede er nog heel erg groot. Het land heeft dan ook nog een lange weg te gaan. We zijn er trots op dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de economische groei van een arm land. Vaak als we ernaar toe rijden, gaat er een extra bestelauto mee, vol met diverse spullen (o.a. kleding, televisies en tweedehands computers).
Deze spullen worden door ons zelf overhandigd op verschillende plaatsen, zodat we zeker weten dat het goed terecht komt. Niet bij instanties (vanwege kans op diefstal door medewerkers) maar bij de mensen zelf.

Website - Over ons - Emaigro en MVO