enamel signs – plaques emaillee – Emaille Schilder – emaille borden
contact direct: +31-(0)622444742

Collaborer / devenir relation d´affaires

Collaborer / devenir relation d´affaires

Emaigro levert niet rechtstreeks aan de particulier. Er is echter altijd wel een dealer bij u in de buurt. Ook zijn er enkele door ons geselecteerde verkooppunten op het internet. Neemt u contact op.

Als bedrijf/organisatie kunt U wel rechtstreeks bij ons bestellen. Velen gingen u al voor en werken al lange tijd met ons samen. Hieronder o.a.:

  • detaillisten (Woon- & Cadeauwinkels, Graveerbedrijven, Schoenmakers/Sleuteldiensten, IJzerwaren vakzaken, etc.);
  • producenten van bekende A-merken (o.a. bierbrouwers en kledingmerken)
  • woningbouw- en andere verenigingen, clubs;
  • gemeenten en andere overheidsinstellingen;
  • horecagroothandel- en bedrijven;
  • architecten, aannemers, projectontwikkelaars en woonstylisten;
  • franchiseorganisaties
  • U ?

Ook als markthandelaar of braderieverkoper bent U bij ons van harte welkom. Door onze scherpe prijsstelling is ons assortiment voor iedereen toegankelijk. En we hebben af en toe ook kleine en grotere restpartijen met grote kortingen.

Documentatie - samenwerken dealer worden3

Services et conditions

Emaigro biedt haar relaties al vele jaren een “Dropshipping” service. Handig als U een winkel heeft en Uw klanten niet uit de buurt komen. En natuurlijk ook ideaal voor ondernemers met een webwinkel! Neemt u voor meer informatie contact op.

Voor dealers zijn er ook monsterborden. Deze kunnen we ook voor u op maat maken. Altijd voor een zeer scherpe introductieprijs. Afname van een monsterbord is aan te raden, maar niet verplicht. Samenwerken met ons is en blijft zeer laagdrempelig.
U kunt als dealer met ons assortiment al snel een interessante omzetverhoging realiseren. Exclusief dealerschap in uw directe omgeving. Met een zeer geringe (en eenmalige) investering van een paar tientjes!

Wie of wat u ook bent:

Emaigro volgt zich nergens teveel voor. Levering voorraadartikelen kan altijd per stuk zonder meerkosten. Ook bij maatwerk is levering van 1 stuks vaak mogelijk.
U heeft met ons als partner altijd de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding. In heel Europa.

U bent altijd welkom op ons kantoor. Om ons assortiment te bekijken en een idee te krijgen van de (bijna oneindige) mogelijkheden. Uiteraard kunnen we ook bij U langskomen. Iedere regio heeft een vaste vertegenwoordiger.

Er ligt een klein informatiepakket klaar voor. Afgestemd op uw wensen en interesse. Kosteloos, en vrijblijvend. Vraagt u het nu aan, dan heeft u het met 1 a 2 werkdagen in huis.

Eerst nog een paar vragen? Mail of belt U ons nu. Dat kan ook in de avond en het weekend via info@emaigro.nl of +31(0)613 84 99 42.

Monsterborden - samenwerken dealer worden3