Des signes et des plaques d’émail de qualité
Contact direct: +31 (0)613 84 99 42

Representant

Toujours un representant au votre région

maigro heeft een netwerk van honderden enthousiaste dealers door heel Europa.

Velen hiervan werken al jaren met ons samen. Onze dealers behoren tot de betere winkels en zijn echte specialisten met hart voor de zaak. Zij zijn u graag van dienst!

En voor wie vanuit “de luie stoel” wil winkelen: uiteraard zijn er ook verschillende door ons geselecteerde verkooppunten op internet waar u terecht kunt.

Vous trouver votre representant

Voor dealeradressen stuurt u even een emailtje naar info@emaigro.nl, of belt u nu even met +31(0)613 84 99 42. We laten u dan onmiddellijk weten waar u terecht kunt.
Let op: bellen kan bij ons OOK in de avond en het weekend.

Weet u een leuke winkel of goede vakzaak in uw buurt die het ook verdient om ons assortiment te mogen vertegenwoordigen?

Laat het ons weten. Indien er nog geen ander Emaigro verkooppunt dicht in de buurt zit, dan zullen wij deze benaderen. En indien het betreffende bedrijf dealer wordt, dan ontvangt u een leuke attentie!

We streven niet alleen naar een maximale klanttevredenheid van onze dealers. Ook de eindafnemer moet tevreden zijn. Indien u als particulier niet (of juist wel!) tevreden bent over de service van een bepaalde dealer van ons assortiment, dan vernemen wij dit uiteraard graag. We zullen dan contact met hen opnemen.